Rensa en Desk 27- eller Board 65-enhet

Du kan rensa all lokal användardata som du har sparat på en Google Meet Series One Desk 27 eller Board 65 genom att byta till utvecklarläge och sedan byta tillbaka till normalläge. Detta är användbart om du vill registrera om en enhet.

  1. Anslut ett tangentbord till Series One Desk 27 eller Board 65.
  2. Slå på Desk 27 eller Board 65.
  3. Håll både av/på-knappen och återställningsknappen nedtryckta med ett litet stift eller gem. Hålet för återställningsknappen finns på enhetens baksida.

    Återställningsknapp för Desk 27

    Återställningsknapp för Board 65

  4. Släpp av/på-knappen när skärmen blir mörk och LED-lampan lyser lila.

  5. Tryck på Ctrl+d på återställningssidan för att aktivera utvecklarläget på enheten. Du kan även välja Avancerade alternativ för att aktivera utvecklarläget.

  6. Tryck på återställningsknappen med gemet igen.

  7. När enheten startas om trycker du på Ctrl+d en gång till för att bekräfta utvecklarläget. Desk 27 börjar övergången till utvecklarläge. Då rensas all lokal data och det tar cirka fem till tio minuter.

  8. När processen är klar trycker du på mellanslagstangenten på startskärmen.

  9. Välj Återgå till säkert läge med tangentbordet. Enheten startas om i säkert läge (ursprungligt läge).