Silinip sonrasında yeniden oluşturulan kullanıcılar etkinlik bildirimlerini almaz

Google, oluşturduğunuz her kullanıcıya benzersiz bir dahili kimlik atar. Bir kullanıcı hesabını silip yeniden oluşturduğunuzda, orijinal kullanıcının davet edildiği etkinlikler yeni kullanıcı hesabına bağlanmaz.

Yeni kullanıcının farklı bir Google tanımlayıcısı olduğundan, düzenleyen orijinal takvim etkinliğini değiştirdiğinde kullanıcı takvim bildirimleri almaz.

Çözüm

Kullanıcıları silip yeniden oluşturmaktan kaçının.

Bir hesabı yeniden oluşturursanız ve kullanıcı adının mevcut etkinlikleri varsa yeniden oluşturulan kullanıcıyı davet etme ve daveti geri alma işlemi etkinliği düzeltmez. Yeni bir etkinlikle baştan başlayın ve yeni kullanıcıyı davet edin.